Anunt! Site-ul agilo va mai fi disponibil pana la data de 22 Decembrie 2017!
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa info@agilo.ro

Termeni și condiții

1. Despre serviciu

1.1. Agilo.ro oferă un conținut de teste de tip grilă, concepute după programa de bacalaureat, ce permite utilizatorilor să-și verifice cunoștințele. Agilo are un conținut variat pe o platformă interactivă dând posibilitatea utilizatorilor să rezolve teste și să afle rezultatul acestora imediat.

1.2. Agilo pune la dispoziția utilizatorilor un clasament si un formular de contact unde utilizatorii pot ridica diverse probleme legate de testele ce le sunt puse la dispoziție.

1.3. În elaborarea testelor tip grila pentru bacalaureat Agilo a colaborat cu profesori acreditați. În acest sens, echipa Agilo nu își asumă responsabilitatea pentru corectitudinea testelor și/sau a rezultatelor. În cazul unor dispute asupra corectitudinii unui test, Agilo își rezerva dreptul de a modifica, fără notificare prealabilă a utilizatorilor, orice teste, în conformitate cu opinia avizată a profesorilor colaboratori.

2. Continutul Agilo

2.1. Toți vizitatorii Agilo au dreptul să folosească serviciile oferite de platformă atâta vreme cât nu încalcă termenii și condițiile de utilizare.

2.2. Platforma Agilo conține programe proprii, reclame, conținut gratuit și conținut care este oferit contra cost.

2.3. Conținutul Agilo este prezentat cu bună credință. Platforma Agilo este folosit pe seama responsabilității proprii, iar Agilo nu poate fi considerat vinovat pentru nicio urmare negativă ce ar putea rezulta din uz. Accesul la Agilo este permis persoanelor de orice vârstă.

2.4. Atentie !
Accesul la conținutul “Agilo” prin intermediul aplicației “Agilo.ro” pentru iPad, iPhone și Android este limitat doar la o parte din conținutul Agilo, în funcție de disponibilitățile tehnice.

3. Drepturi de autor

3.1. Conținutul Agilo (cum ar fi text, scheme, grafice, hărți, baze de date și coduri de programare, dar nelimitându-ne la acestea) este protejat de drepturi de autor. Folosirea neautorizată a oricărei părți a platformei, incluzând, dar nelimitat la reproducerea și / sau distribuirea fără permisiunea anterioară a Agilo sau a partenerilor săi a conținutuluiplatformei va atrage răspunderea penală și civilă a persoanelor responsabile. În conformitate cu art. 1398 din legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, menționăm că: „Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 4 ani sau cu amendă punerea la dispoziția publicului, inclusiv prin internet sau prin alte rețele de calculatoare, fără consimțământul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricanților de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel încât publicul să le poată accesa în orice loc sau în orice moment ales în mod individual.”

3.2. Utilizatorul care observă încălcarea acestor reguli pe site, este rugat să ne informeze la adresa de mail info@agilo.ro

4. Linkuri către alte domenii web

Platforma Agilo poate conține link-uri la site-uri din afara domeniului său. Agilo oferă link-uri cu bună credință și nu este responsabil pentru conținutul unor site-uri din afara portalului său. Conexiunea la conținutul aflat în afara portalului se realizează pe responsabilitatea utilizatorului.

5. Înregistrare și date cu caracter personal

5.1. Înregistrarea ca utilizator Agilo se va face prin intermediul site-ului www.agilo.ro.

5.2. Utilizatorii Agilo se vor înregistra oferind informații reale, vor alege un nume de cont și o parolă. Utilizatorii declară pe propria răspundere că informațiile oferite sunt reale, complete și nu aparțin altor persoane.

5.3. În urma înregistrării, utilizatorii vor primi automat cele mai noi oferte și noutăți de la agilo.ro. Serviciile site-ului includ publicitate și vor include mai multe tipuri de informații și mesaje, ce vor permite Agilo să informeze vizitatorii cu privire la funcționalitatea, serviciile și conținutul portalului.

5.4. Informațiile oferite de utilizatori în urma înregistrării (incluzând nume sau adresă de e-mail) vor fi tratate ca informații confidențiale. Aceste informații vor fi folosite pentru statistici demografice și pentru îmbunătățirea conținutului platformei.

5.5. Prin acceptarea termenilor și condițiilor, utilizatorul declară că este de acord ca aceste date să fie prelucrate de către Agilo Media Solutions S.R.L., persoană juridică înregistrată în registrul de evidență a prelucrării de date cu caracter personal, sub numărul 110204053158. De asemenea, vă aducem la cunoștință că pot fi colectate în mod legal anumite informații despre utilizator, atâta timp cât acesta folosește serviciul Agilo.

5.6. Aceste date sunt folosite pentru a îmbunătăți portalul și conținutul acestuia, încât să se adapteze nevoilor utilizatorilor. Utilizatorul declară că are la cunoștiință faptul că în conformitate cu dispozițiile Legii nr.677/2001, beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției și dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc și de a solicita ștergerea acestora.

5.7. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, către Agilo Media Solutions S.R.L., la sediul din Strada Garofițelor, nr.2, bloc P4, scara 2, ap. 15, et. 1, județul Ilfov, localitatea Otopeni, sau la adresa de mail adresădemail@agilo.ro

6. Durata contului

6.1. Agilo pune la dispoziția utilizatorilor săi accesul la o serie de 100 de teste de tip grilă pentru fiecare dintre cele 7 materii:

 • matematică – 100 de teste (nivel M1 – 40 de teste; nivel M2 – 30 de teste; nivel M3 – 30 de teste)
 • fizică – 100 de teste (electricitate – 25 de teste; mecanică – 25 de teste; termodinamică – 25 de teste; statică – 25 de teste)
 • chimie – 100 de teste (chimie organică – 50 de teste; chimie anorganică – 50 de teste)
 • biologie – 100 de teste (biologie vegetală – 50 de teste; biologie animală – 50 de teste)
 • istorie – 100 de teste
 • geografie – 100 de teste
 • economie – 100 de teste.
 • În acest sens, Agilo amintește că plata este efectuată pentru accesul la baza de date ce conține testele și rezolvarea acestora, și nu la testele efective.
 • 6.2. Contul oricărui utilizator va expira în mod automat la data de 1 august a fiecărui an. În acest sens, toate datele și progresul fiecărui membru Agilo va fi șters, urmând ca noi clasamente să fie inițiate.
 • 7. Servicii de comunicare
 • 7.1. Agilo permite utilizatorilor săi să comenteze la conținutul Agilo, atâta vreme cât nu încalcă termenii și condițiile site-ului, precum și regulile specifice adnotării conținutului respectiv.
 • 7.2. Aceste comentarii vor fi în limitele bunului simț și nu vor avea un caracter injurios, vulgar, amenințător, rasist sau în orice fel ofensator pentru alte persoane. De asemenea, comentariile utilizatorilor nu vor conține reclame la orice produse, servicii, linkuri către site-uri care oferă posibilitatea accesării ilegale a unor materiale protejate de drepturi de autor.
 • 7.3. Agilo își rezervă dreptul de a monitoriza serviciile de comunicare și de a elimina conținutul considerat nepotrivit și/sau de a anula orice cont, fără notificare prealabilă în cazul încălcării condițiilor mai sus menționate.
 • 7.4. Cu toate acestea, responsabilitatea comentariilor postate sub un nume de cont, revine exclusiv utilizatorului care a postat comentariul.
 • 8. Mesaje Agilo și sponsorizare
 • Utilizatorii înregistrați ai Agilo pot primi în mod ocazional notificări de la site sau de la sponsorii acestuia. Dacă utilizatorul nu dorește să primească asemenea mesaje, poate notifica responsabilii Agilo la adresa de mail info@agilo.ro.
 • 9. Necesar tehnic
 • Platforma este testata si functioneaza in majoritatea browserelor moderne.
 • 10. Prețul
 • 10.1. Platforma Agilo oferă două zone utilizatorilor: zona de utilizator cu cont fără înscriere la materii (unde accesul pe platformă va fi restricționat numai pe o anumită parte a platformei) și zona de utilizator cu cont înscris la o minim o materie (unde accesul accesul utilizatorului va fi permis în funcție de opțiunile acestuia).
 • 10.2. Prețul accesului la 100 de teste tip grilă per materie este de 10 euro + TVA, plătibil în lei la cursul zilei respective.
 • 11. Modalitatea de plată
 • 11.1. Plata se va efectua printr-un SMS la numărul pus la dispozitie de serviciul MobilPay.
 • 11.2. În cazul în care utilizatorul este abonat al unei rețele de telefonie mobiliă, valoarea abonamentului de acces la Agilo va fi înscrisă pe factura operatorului de telefonie mobilă respectiv. În cazul în care utilizatorul deține o cartelă prepaid, plata se va face prin taxare recurentă din valoarea încărcată pe acea cartelă.
 • 11.3. Utilizatorul își poate face mai multe abonamente de pe același număr de mobil, dar în limita sumei acceptate de operatorul său de telefonie mobilă.
  11.4. În cazul în care, la data plății, în contul de mobil al abonatului nu există disponibilități bănești pentru plata abonamentului, accesul la conținutul platformei va fi restricționat.
 • 11.5. Atentie! Pentru fiecare mesaj trimis de un utilizator la numerele de abonare Agilo, acesta va fi taxat cu prețul normal de 0,062 Euro, TVA inclus. SMS-urile trebuie trimise la numerele alocate rețelei corespunzătoare numărului de pe care se face abonarea. Inversarea rețelelor poate atrage după sine taxări suplimentare..
 • 12. Promoții și evenimente curente
  Agilo oferă abonaților săi periodic o serie de promoții cu privire la conținutul său și prețurile abonamentelor. Pentru a vedea promoțiile în desfășurare în acest moment consultați secțiunea “Promoții și evenimente curente”.
 • 13. Acceptarea Termenilor și Condițiilor
  13.1. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, utilizatorul își dă acordul pentru efectuarea automată a plăților prin înscriere pe factura de telefonie mobilă și declară că plata este făcută în numele său și că are dreptul să folosească modalitatea de plată respectivă.
 • 13.2. Agilo nu este responsabil pentru orice reclamații legate de utilizarea incorectă sau de către alte persoane în afara titularului mijloacelor de plată, pentru consumarea resurselor de plată ale utilizatorilor și nu poate returna fonduri contului dacă utilizatorul a realizat o achiziție eronată.
 • 14. Reclamații
  14.1. Utilizatorul poate să depună o reclamație în cazul în care conținutul cumpărat nu este în concordanță cu descrierea listată pe site sau dacă, din cauza problemelor tehnice (disponibilitatea portalului, conținut defect), nu este capabil să vadă conținutul achiziționat.
 • 14.2. Aceasta reclamație trebuie depusă în scris în maxim 48 de ore de la apariția problemei prin e-mail la info@agilo.ro.
 • 15. Încălcarea Termenilor și Condițiilor
  15.1. În cazul nerespectării Termenilor și Condițiilor de Utilizare, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a anula orice cont fără notificare prealabilă.
 • 15.2. Anularea contului din cauza acestei nerespectări nu dă dreptul utilizatorului la restituirea abonamentului deja încasat.
 • 16. Modificarea regulilor
  16.1. Agilo își rezervă dreptul de a modifica fără notificare prealabilă termenii și condițiile acestui portal. Orice schimbare va fi vizibilă pe www.agilo.ro.
 • 16.2. Schimbările importante la Agilo vor fi anunțate utilizatorilor prin postări pe site. Utilizarea conținutului din portal este o confirmare că ești familiar cu cele mai recente reguli. Aceste reguli sunt valabile din data de 02 Aprilie 2015.
 • 17. Suport
  Pentru orice întrebări sau sesizări, vă rugăm sa ne contactați la info@agilo.ro.18. Acceptare
  Utilizarea www.agilo.ro se va supune „TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR DE UTILIZARE”. Prin acceptare utilizatorii site-ului declară că au luat la cunoștiință „Termenii și condițiile de utilizare”, le ințeleg pe deplin și le vor respecta pe parcursul utilizării site-ului.

Contactează-ne

Pentru orice intrebari, sugestii sau nelamuriri te rog sa ne contactezi.

Sending

©2014-2017 Agilo Media Solutions. Toate drepturile rezervate.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?