Confidențialitate

AGILO MEDIA SOLUTIONS S.R.L. („Agilo”) este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 110204053158.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Agilo are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe agilo.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistica, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comandă declarați că acceptați necondiționat ca datele dumneavoastră personale să fie incluse în baza de date a Agilo, înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal sub numărul 110204053158, și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către Agilo, afiliații și colaboratorii acesteia pentru desfășurarea și/sau derularea de către Agilo, afiliații și colaboratorii aceseia de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului. De asemenea, vă dați acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poată fi transferate (cedate) de către Agilo atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinătate.

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa Agilo Media Solutions S.R.L., strada Garofițelor, nr. 2, bloc P4, sc.2, et.1, ap. 15, camera 1, oraș Otopeni, Județul Ilfov, vă puteți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:
-o dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
-să interveniți asupra datelor transmise;
-să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară;
-să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Serviciile noastre nu sunt direcționate persoanelor sub 13 ani. Dacă luați la cunoștință că un copil de sub 13 ani și-a înscris datele persoanle fără acordul părintelui/tutorelui legal/persoanei care îl are în îngrijire, vă rugăm să ne contactați la info@agilo.ro. În momentul în care Agilo ia la cunoștință că un copil sub 13 ani și-a înscris datele personale, se iau măsuri spre a șterge în totalitate asemenea date și a închide contul copilului.

Datorită colectării acestor date cu caracter personal, agilo.ro poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

agilo.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul agilo.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

De asemenea, Agilo poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de colaborare, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare.
Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Agilo își rezervă dreptul de a modifica Terminii și Condițiile (Politica de confindențialitate), fără a notifica înainte fiecare utilizator în parte. Cea mai recentă versiune a politicii de confindețialitate se va găsi întotdeauna pe site  la http://agilo.ro/confidentialitate/. Prin faptul că utilizatorul continuă să folosească Agilo, reprezintă confirmarea acestuia că are la cunoștință și este de acord cu politica de confidențialitate, termenii și condițiile, politica de cookie-uri și/sau alte regulamente folosite de Agilo.

Contactează-ne

Pentru orice intrebari, sugestii sau nelamuriri te rog sa ne contactezi.

Sending

©2014-2017 Agilo Media Solutions. Toate drepturile rezervate.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?